Karácsonyi fotózás

természetes, letisztult és időtálló fényképek egy csöppnyi ünnepi fűszerrel

2016. Október 15-től December 31-ig a karácsonyi díszbe öltözött gyermekbarát napfény műtermünk, a gyermek és családfotózások az alábbiak szerint működnek:

Angyal Bangyal Csomag

Mit tartalmaz a csomag?

A csomag ára: 55 000 Ft, mely tartalmazza:
Körülbelül 45 perces fotózást karácsonyi, téli díszletek között az egész család számára.
50 darab retusált képet normál és webes méretben tárhelyre feltöltve.
Az alábbi opciókból egy választható:

  • 10 db 21x30-as papírkép fényes papírra nyomva, körben fehér kerettel
  • 3 db artprint dobozban
  • 1 db 20x30-as vagy 30x30-as vászonkép
  • 1 db 40x60-as poszter 240g-os fényes papírra nyomva

Időpontot foglalok

Szabó Ivett Fotóműhely - Karácsonyi fotózás

Hogyan készülhettek?

A fotózásra olyan ruhákban érkezzetek, amikben együtt is jól mutat a család. Az idei díszleteink között jól fognak érvényesülni az ünneplő ruhák, fehér, arany, ezüst, a rózsaszín, a piros, szürke, barna és natúr színek, a piros fehér csíkos egyenesen zseniális lesz, a műteremben van lehetőség átöltözni egy következő szettbe is. Rengeteg kiegészítővel és látványos darabbal készülünk mi is, amikből szabadon válogathattok.

Mi a fotózás menete?

Kérjük mihamarabb egyeztessetek időpontot, amint a szándék megfogalmazódik Bennetek, mert november végére mindig elfogynak a helyek. Időpont egyeztetés előtt gondoljátok végig hány órás időpontok melyik napokon a legmegfelelőbbek. Ha lehetséges pontosan érkezzetek a fotózásra, a 45 perces fotózásra másfél órát tartunk fenn, de erre az időre szükség van ahhoz, hogy a gyerekekkel kapcsolatot tudjunk teremteni és a felnőttekkel is meg tudjunk inni egy kávét, hogy megismerkedjünk vagy, hogy megbeszéljük kivel mi történt a legutóbbi fotózás óta.
A csomag ellenértékét kérjük szépen kiegyenlíteni a fotózás alkalmával. A retusált 50 képet nyomdai és webes méretben fel fogjuk tölteni egy tárhelyre melyről mailben küldünk értesítést legkésőbb 10 napon belül.
A retusált anyagból kérjük válasszátok ki a csomagban szereplő nyomtatást, és a választott kép vagy képek számával küldjétek el amint tudjátok. Amikor elkészült a nyomtatásotok, ez fajtánként eltérő időt vesz igénybe értesítünk Benneteket, és a műteremben átvehetitek a képeket. A csomag ára a szűk családra vonatkozik: Anya, Apa, Gyerekek, a további résztvevők 5000 Ft/fő áron csatlakozhatnak. További nyomtatott anyagok megrendelése külön árlista alapján lehetséges.

 fotomuhely@szaboivett.hu
 Szabó Ivett: +36 30 323 3609
 1076 Budapest, Százház u. 29-37.
Szabó Ivett Fotóműhely - Karácsonyi fotózás